Jak hledat levné letenky?

Levné letenky po Evropě s nízkonákladovými leteckými společnostmi:
http://www.skyscanner.cz/
Zkusit hledat i jiná odletová místa než z Prahy, např. Bratislava, Vídeň, Brno, Mnichov a další německá města.
http://www.nacesty.cz/sekce-letenky - levné last minute letenky od německých cestovních kanceláří, dá se koupit buď jen letenka nebo celý zájezd např. za 30% původní ceny. Nejzajímavější ceny jsou zde až těsně před odletem (např. týden).

Levné letenky po celém světě:
1) Podívat se jestli zrovna není nějaká akční nabídka na těchto webech (akční nabídka bývá většinou s odletem do 2-3 měsíců, pokud hledáte dříve, tak nenajdete akci, ale běžné letenky zase budou levnější)
http://www.studentagency.cz/letenky/czech/ - v levém sloupečku jsou akční nabídky
http://www.condor.cz/
2) Zkusit najít na http://www.skyscanner.cz/
při hledání zkusit zadat odlety nejen z Prahy, ale i Bratislava, Vídeň atd.
Zkusit hledat i lety do mezistanice (např. při hledání letu Praha - Lima systém poprvé nabídne jen několik letů, ale pokud pak zkusíte hledat Madrid - Lima, tak při dalším hledání Praha - Lima se systém už naučil, že se tam dál letět i přes Madrid a může vám nabídnout i lepší cenu než při prvním hledání)
3) Zkusit kontaktovat Oldu Théra - specialistu na levné letenky (Asii umí výborně) - http://letenky-levne.sletenkou.cz/
Nákup letenek pak většinou proběhne přes Asianu, ale Olda má nižší poplatky než většina standardních prodejců letenek a navíc vám fakt poradí, protože to zná.
4) Zajít k některému velkému prodejci letenek (Student Agency, GTS Travel) a chtít nějakou zkušenou letenkářku a vše s ní u počítače pořešit. Měla by poradit nejlepší přestupy a zjistit ceny +- několik dnů.